OOK VOOR PROFESSIONELEN

Private label dranken: originele look & premium smaak

Verwen je klanten met een echte 'Gin van het huis'

Een goede Gin Tonic, het is een vaste waarde op de menukaart. Klanten verwachten tegenwoordig een uitgebreide ginkaart om op basis van hun favoriete merk te bestellen. Maar wat als gin-liefhebbers zouden kiezen op basis van smaak, en niet meer op basis van herkenbare en dure labels? Dat past ongetwijfeld beter bij de culinaire visie van je zaak.

Of willen je klanten een karaktervol bier of bijpassend wijntje uittesten? 

Met private label dranken is dat perfect mogelijk! Je serveert namelijk een échte aperitief maison in een herkenbare en aantrekkelijke fles, volledig conform je huisstijl. Je eigen drank van het huis wordt de eyecatcher aan tafel én overtuigt dankzij de premium drank die artisanaal wordt ge(s)maakt.

Prijsklasse
bottle icon - horeca
€ 16,00 - € 26,00 / fles

Je klanten verwennen in lijn met de culinaire visie en huisstijl van je zaak? We helpen je kiezen uit het enorme aanbod dranken en bieren. Kies uit onze premium gins en karaktervolle bieren van de hoogste kwaliteit. 

Bovendien zijn onze dranken verpakt in een luxueuze fles die je volledig kan personaliseren. Onze private label dranken geven je aperitief maison dat tikkeltje extra en onze bieren verrassen je klanten met artisanale flavours in een memorabel jasje.

Upgrade je drankenkaart en het imago van je zaak.

ZIJ KOZEN VOOR ONS:
referenties 1024x326 - horeca

Nog meer redenen om voor private label dranken te kiezen

Met private label dranken als gin, bier of wijn in gepersonaliseerde flessen transformeer je noodzakelijke handelsgoederen in slimme en doeltreffende marketing tools. Deze opvallende en smaakvolle eyecatchers worden niet snel vergeten!

bottles blue - horeca
1 fles of héél veel flessen?
Alle volumes zijn mogelijk.​
personalize blue - horeca
Flessen met je eigen ontwerp.
Volledig gepersonaliseerd.​
delivery blue - horeca
Verrassend snel geleverd.
Waar en wanneer je maar wil.
RICHTPRIJS AFHANKELIJK VAN VOLUME: 20-26€/FLES => JE BETAALT NIET VOOR TUSSENKANALEN

Private label spirits & more

Bij Make Your Own Spirit kan je allerlei verschillende (sterke) dranken in private label flessen bestellen. Van rum en whisky tot artisanale bieren en elegante wijnen. Een volwaardig premium aanbod van aperitief tot digestief!

Altijd al je eigen smaak willen maken? Ook hier kunnen we je bij verder helpen. Hou hierbij wel rekening met hogere minimum volumes. 

_

UITMUNTENDE KWALITEIT & SERVICE

  • Enkel artisanale premium spirits en bieren van regionale stokers. Hun passie voor het vak wordt door rasechte ginlovers, whisky connaisseurs en zythologen prompt herkend en gesmaakt.
  • Gratis professioneel advies bij de keuze van je nieuwe huis gin of het samenstellen van een uitgebreide ginkaart. Handige tips voor de perfect serve en killer cocktail recepten.
  • Onze grafisch ontwerpers assisteren jee bij het volledige ontwerpproces en ontwerpen uw gepersonaliseerde flessen sterke drank helemaal volgens de huisstijl van je zaak.

_

MINIMALE KOSTEN & RISICO'S

  • Altijd straffe groothandelsprijzen voor B2B professionals en horecazaken ongeacht de grootorde van de bestelling van je private label dranken. Ook extra volumekortingen bij grotere afnames.
  • Rechtstreekse levering door producent zonder onnodige kosten voor distributie, transport en marketing door diverse tussenpersonen en drankenhandels.
  • Geen minimumhoeveelheden met stock uitdagingen tot gevolg. Bij deze drankenleverancier zijn ook kleine bestellingen mogelijk.     

Er is meer dan sterke dranken!
Ontdek ook private label beer & wine voor jouw horecazaak

Maar hoeveel kost dat nu?

Benieuwd naar het kostenplaatje om onze branded spirits of bieren als huisdrank te serveren of ze onder eigen merk te verdelen? 

Gewoon even contact opnemen volstaat om een prijsofferte op maat te ontvangen of een B2B bestelaccount waarmee je zelf in onze online personalisatie tool kan tekenen en rekenen.

Aangepast voorstel

Particulier? Bestel hier vanaf één fles en personaliseer online.