Gepersonaliseerde mini flesjes gin als bedankje voor feest of doopsuiker

Gepersonaliseerde flesjes als bedankje voor een feest

Vanaf €4,95/fles per 16 stuks

Wat is een betere manier om ‘bedankt’ te zeggen dan met unieke mini flesjes die ze zeker niet verwachten? Ontdek dan de gepersonaliseerde flesjes voor familie voor vrienden. Een echt origineel bedankje voor een feest!

Vele van die verschillende flesjes zijn ten eerste origineel, maar kunnen uiteraard ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Zoals lekker origineel zijn op een trouwfeest of op een communiefeest. In plaats van trouwkaarten, maak je eigen gepersonaliseerde flesjes met gin. Je kunt daar een boodschap op doen, helemaal speciaal op jouw manier.

Gepersonaliseerde flesjes als doopsuiker

Doopsuiker, het schattigste suikerzoet. De geboorte van jullie zoon of dochter is een onvergetelijk moment. Die vreugde wil je delen met familie, vrienden, buren, kennissen, en collega’s. Daar hoort dan ook een unieke en gepersonaliseerde traktatie met doopsuiker bij. Maar, er zijn heel veel geboortesuiker alternatieven.

 Bijvoorbeeld gepersonaliseerde drankflesjes. Het fijne aan deze drankflesjes is dat je deze volledig zelf kan personaliseren, tot in de details afgestemd op jullie smaak en wensen. 

mini 204 20190522 DumortierFien 1024x1024 - Gepersonaliseerde Mini flesjes gin
naamloos 332 20190524 DumortierFien 1024x683 - Gepersonaliseerde Mini flesjes gin

Origineel trouwbedankje

Huwelijksbedankjes, ook wel trouwbedankjes genoemd, zie je terug op bijna elke bruiloft. Het is best een leuk gebruik om je gasten te bedanken voor hun komst op jullie bruiloft en om een leuke herinnering aan deze geweldige dag mee te geven.

Je trouwdag zal ongetwijfeld een van de meest bijzondere dagen van je leven zijn en als je een speciaal bedankje wilt geven aan de mensen die je hebben geholpen met het vieren, dan is hier een selectie van prachtige, gepersonaliseerde drankflesjes. . De flesjes kunnen volledig gepersonaliseerd worden met gin, wodka, rum, whisky of vermouth.

Originele tafelnaamkaartjes

Originele tafelnaamkaartjes. Of te wel, tafelnaamkaartjes. Je kent ze wel, op een trouwfeest. En heel makkelijk, laat je bruiloftgasten maar hun eigen plekje vinden door middel van zo’n tafelnaamkaartje. Voor iedere stijl en bruiloft thema zijn er plaatskaartjes te vinden, zoals vintage, krijtbord en pastel. 

Maar… wil je echt origineel zijn? Ga dan eens voor heel iets anders. Ga voor wat meer procent. Begeleid je bruiloftgasten naar de juiste plek met de leuke originele gepersonaliseerde drankflesjes.

naamloos 178 20190524 DumortierFien 1024x683 - Gepersonaliseerde Mini flesjes gin
naamloos 332 20190524 DumortierFien 1024x683 - Gepersonaliseerde Mini flesjes gin

Origineel communie bedankje

Jullie zoon of dochter gaat binnenkort de Eerste Heilige Communie doen en de uitnodigingen zijn al verstuurd. Wat jullie nog nodig hebben voor het feest is de Communie bedankjes. Na de ceremonie wordt vaak een feest gegeven en voor dit feest wil je natuurlijk de gasten bedanken voor hun komst.

Een communie bedankje kan je ook op een andere manier presenteren. En helemaal is het leuk als je dat op een gepersonaliseerde manier kan doen. Bij MYOS kan je heel eenvoudig drankflesjes individualiseren. Je kunt de naam van je vriend, broer of zus erop zetten of een foto van de communie.