VOOR PROFESSIONELEN

Duurzame relatiegeschenken & slimme upgrades voor je horecazaak of event

Originele & duurzame relatiegeschenken

Ben je van plan om je zakenrelaties, klanten en/of werknemers dit jaar te bedanken met een kaartje en een bloemetje? Of wil je het net iets straffer en origineler doen dan vorig jaar?

 Een goede fles wijn of een premium fles drank zullen zeker en vast in de smaak vallen. Ga nog een stap verder en schenk een duurzaam relatiegeschenk dat niet zo maar uitgedeeld wordt of in de kast blijft staan. 

Laat je gepersonaliseerde drankflessen bedrukken met je label in je eigen huisstijl, en voeg je logo of voeg een persoonlijke boodschap toe.

Schenk een luxe fles gin, rum, wodka of vermouth als duurzaam relatiegeschenk. Of verras je relaties met een karaktervol biertje of een smaakvol wijntje.

Snel, eenvoudig, aftrekbaar én aan interessante prijzen. Al vanaf één fles !

Hoe ziet jouw bier of gin
van het huis eruit?

Gin is helemaal in en de smaakpapillen van doorgewinterde ginlovers staan op scherp. Ook rasechte Belgische bieren zijn steeds vaker de favoriete keuze van tafelgasten.

Je klanten verwennen in lijn met de culinaire visie en huisstijl van je zaak? We helpen je kiezen uit het enorme aanbod dranken en bieren. Kies uit onze premium gins en karaktervolle bieren van de hoogste kwaliteit. 

Bovendien zijn onze dranken verpakt in een luxueuze fles die je volledig kan personaliseren. Onze branded spirits geven je aperitief maison dat tikkeltje extra en onze bieren verrassen je klanten met artisanale flavours in een memorabel jasje.

Upgrade je drankenkaart en het imago van je zaak.

ZIJ KOZEN VOOR ONS:
referenties 1024x326 - Zakelijk

Mobiele bar huren voor jouw events

Je wilt je gasten verwennen met trendy cocktailcatering op je bedrijfsevent of een verfrissende biertje of wijntje serveren tijdens je private party of afterwork? Een uitgeruste mobiele cocktailtruck en een sympathieke cockailshaker staan voor jou paraat.

Meer nog: we kunnen de heerlijke cocktails, gouden schuimkraag of complexe druivensap meteen schenken uit je eigen gepersonaliseerde flessen: verschillende bieren, wijnsoorten, gin, rum, wodka of vermouth in een fles met je logo en/of naam op. 

Het MYOS team verzorgt alles, van de opbouw van de bar tot de perfecte serve. Het wordt een avond die je gasten niet snel zullen vergeten!

Volledig op maat. Gewoon gemakkelijk.

Als drukbezette ondernemer of professional wil je uiteraard dat je event, zaak of duurzaam relatiegeschenk meteen een schot in de roos is. Je bedrijfsimago en tijd zijn kostbaar!

Daarom passen we onze service met plezier aan je noden en voorkeuren aan. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen en ontdek zelf hoe flexibel ons maatwerk is.

1 fles of héél veel flessen?
Alle volumes zijn mogelijk.
Flessen met je eigen ontwerp.
Volledig gepersonaliseerd.
Verassend snel geleverd.
Waar en wanneer je maar wil.

Maar hoeveel kost dat nu?

Benieuwd naar het kostenplaatje om onze branded spirits of bieren als huisdrank te serveren of ze onder eigen merk te verdelen? 

Gewoon even contact opnemen volstaat om een prijsofferte op maat te ontvangen of een B2B bestelaccount waarmee je zelf in onze online personalisatie tool kan tekenen en rekenen.

Aangepast voorstel

Vragen?

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek kan u ons bereiken via mail.

GO AHEAD PICASSO,
THE CANVAS IS YOURS!