Top 5 originele kerstcadeaus

De tijd van kerstcadeaus komt er weer aan en wij begrijpen dat het ieder jaar weer zoeken is naar de juiste gift voor jouw familie en vrienden. Daarom helpen we graag een handje met onze eigen TOP 5 originele kerstcadeaus, zodat de feestdagen nog net iets feestelijker worden. 

1. Gepersonaliseerde drankfles

Met één bestelling bij Make You Own Spirit ben jij direct klaar met de to do’s op jouw kerstlijst, want wie wil er nu geen lekker cadeau? Kies de juiste drank, een mooie fles en personaliseer het etiket. Deze kerstdagen kunnen niet meer stuk, want naast de originaliteit scoor je ook nog eens punten op de prijs. Een fles bier kan reeds vanaf €8,5 / fles

Bekijk hier ons kerstassortiment.

MG 5007 1024x1024 - Top 5 originele kerstcadeaus
Schermafbeelding 2019 11 23 om 16.05.59 - Top 5 originele kerstcadeaus

2. Gepersonaliseerde hoesjes

Een gepersonaliseerde drankfles is leuk, maar een gebruiksvoorwerp een persoonlijke touch meegeven is ook tof. Wat dacht je van een custom made case voor die nieuwe iPhone of een laptop sleeve met een uniek design. Je bent als een reddende (kerst)engel met deze gifts, want dankzij jou gaat hun favoriete device nog net iets langer mee 🙂

Case Company : Even kijken

3. Just frame die mooie familiefoto

In het huidige digitale tijdperk gaat alles snel voorbij. Schiet een foto, maak een back-up en hup, het resultaat verdwijnt in het archief. Dit kan ook anders! Bezoek het (online) atelier van Just Frame It voor het inkaderen van jouw lievelingsfoto. Dat diploma waar jij zo trots op bent, het eerste truitje van je kleintje of een prachtig stuk kunst dat nu ligt te verstoffen. Bekijk het uitgebreide assortiment aan kaders hier. 

Schermafbeelding 2019 11 23 om 16.06.24 - Top 5 originele kerstcadeaus
Schermafbeelding 2019 11 23 om 16.11.26 - Top 5 originele kerstcadeaus
Schermafbeelding 2019 11 23 om 16.09.30 - Top 5 originele kerstcadeaus

4. Lekker en ambachtelijk: altijd een weloverwogen gift

Tijdens de decembermaand zijn we allemaal gefocust op samenzijn en lekker eten, maar de realiteit staat ook weer voor de deur. Daarom is het fijn om van gezonde gewoontes ook direct heerlijke momenten te maken. Schenk je naasten een cadeau, waarmee gezonder leven absoluut geen straf hoeft te zijn, zoals de snacks en granola’s van Arthur & The Sisters

King Monty is een plantaardige chocolade, die gecombineerd is met romige rijstmelk. I-de-aal voor mensen die graag genieten van een stukje chocolade, maar ook gezonde principes niet aan de kant willen schuiven. Met deze liefhebberij, zonder lactose en gluten, kunnen ook jouw familie en vrienden genieten van een droommoment.e, die gecombineerd is met romige rijstmelk. I-de-aal voor mensen die graag genieten van een stukje chocolade, maar ook gezonde principes niet aan de kant willen schuiven. Met deze liefhebberij, zonder lactose en gluten, kunnen ook jouw familie en vrienden genieten van een droommoment.

5. Lekker uit eten of wat drinken met een cadeaubon

Voor een heerlijk diner gun jij je familie of vrienden een maaltijd bij één van de volgende aanraders. Bij Janines in Gent dineren ze betaalbaar en genieten ze tegelijkertijd van een tof interieur met een goede vibe. Voor de liefhebbers van rust, ruimte en hartelijkheid geef je een bon cadeau van Het Moment in Temse. Bonus hier is dat gasten genieten van een uniek pand, wat gebouwd is Vlaamse hoevestijl. 

Voor een luxueus diner en een complete beleving brengen jouw kerstgasten een bezoek aan Restaurant Alex in Waasmunster. Van oesters tot sabayon met bosvruchten: ze zijn hier op de juiste plek, dankzij jouw cadeaubon. Taste & Enjoy een heerlijke maaltijd bij Auberge du Pecheur. Geef een diner cadeau en geniet van de blijde gezichten aan de kersttafel.  

Voor een unieke, seizoensgebonden brunch schenk je een brunch bij Lebrunch in Gent. Iedere veertien dagen wordt de kaart aangepast, waardoor men kan genieten van vernieuwende, pure maaltijden, die geïnspireerd zijn op gebruiken over de hele wereld.

Schermafbeelding 2019 11 23 om 16.13.29 - Top 5 originele kerstcadeaus
Schermafbeelding 2019 11 23 om 16.14.25 - Top 5 originele kerstcadeaus

Dan nu, een einde aan de top 5 originele kerstcadeaus. Proost!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

GO AHEAD PICASSO,
THE CANVAS IS YOURS!

ober met 3 flessen plateau illustratie